Kultur

Her er årets krim på TV

Ingen påske uten krim. TV-kanalene og strømme-tjenestene har noe for enhver smak.

Mange er ute etter din oppmerksomhet i påsken. Både TV-kanaler og strømme-tjenester. Og de vet at krim er topp underholdning akkurat nå.

To drap på 1980-tallet ble aldri løst. Hva skjer når etterforsker Steve Wilkins åpner sakene igjen? Wilkins har i tillegg dårlig tid til å samle beviser. Kanalen NRK sender «Mordene i Pembrokeshire» fra 1. april. Du finner episodene i NRK TV fra 26. mars.

Lørdag er det klart for «Superkrim» for de yngste. Der treffer du både komiker Pernille Sørensen og programleder Fredrik Solvang, forteller kanalen.

Kanalen TV 2 lover en kriminell påske i en pressemelding. De byr på nye TV-serier. En av dem er «The Sister». Den handler om Nathan. Han har alt: kone, baby på vei og spennende jobb. Men han klarer ikke å glemme den verste kvelden i sitt liv. Du kan strømme serien fra 25. mars.

Påskeaften kan du se «Bloodlands» på TV 2. Denne britiske TV-serien er helt ny. Den handler om etterforsker Tom Brannick. Han kobler en ny sak sammen med en gammel. Og den betyr mye for ham personlig.

Strømme-tjenestene sender også krim. Viaplay slipper andre sesong av «Den som dreper: Mørket». I hovedrollen finner vi Tobias Santelmann. Han er kjent fra «Exit». Det skjer 28. mars. Netflix serverer «The Irregulars» 26. mars. Den handler om en gategjeng. De skal løse krimsaker.

Tjenesten HBO kan friste med krimserier som «The Undoing» og «Perry Mason».

Selskapet Discovery eier kanalen TV Norge og flere andre. Deres strømme-tjeneste inneholder flere serier med britisk krim. Et eksempel er «Poirot», den kjente privat-detektiven fra Belgia. Vi møtte ham for første gang i 1989.

Siste utgave

På forsiden nå