Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Her er årets påskekrim på TV

Etterforskere skal løse drapssaker igjen. Kanskje løser du sakene først?

Restene av et lik blir funnet i en koffert. Den ligger ved en elv i London. Cassie og Sunny etterforsker saken. De har funnet fire mistenkte. Hvem har drept mannen i kofferten?

Påskekrimmen «Nedgravde hemmeligheter» ble sendt på NRK1 i fjor. Årets krim er sesong to. Den starter mandag på samme kanal, melder rikstv.no.

Har du lyst å se mer krim?

Kanalen TV 2 sender serien «Vitnet». Den er laget fra boka til Agatha Christie. Den tar oss til London i Storbritannia i 1920.

– Offeret er den rike kvinnen Emily. Unge Leonard Vole blir mistenkt for å ha drept henne, forteller TV 2 om serien. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Kanalen sendte krim av Agatha Christie i fjor også. Det ble en stor suksess, sier de.

– Vi håper at folk vil like «Vitnet», sier Nina Lorgen Flemmen i TV 2.

Serien sendes fra langfredag.

Det blir også krim for de yngste i påsken. NRKSuper sender Superkrim. Det skjer fra 8. april til 15. april. Det skjer mystiske og morsomme ting, skriver RiksTV.

Denne påsken får vi se inspektør Morse igjen. I serien er han ung og jobber som detektiv. Dette er fjerde sesong av «Unge inspektør Morse». Den vises fra skjærtorsdag på NRK1.

Krimmen «Apple Tree Yard» sendes på TV 2 fra mandag 10. april.

Den handler om Yvonne Carmichael. Hun har mye å glede seg over. Virker det som. Hun har alltid gjort de riktige tingene, skriver kanalen BBC. Så møter hun en mystisk mann. De to møtes igjen og igjen. Livet til Yvonne kommer til å endre seg. Spesielt etter en fest med jobben.