Kultur

Her er de nye artistene i «Hver gang vi møtes»

Alexander Rybak, Lars-Lillo Stenberg og Anneli Drecker er noen av artistene som skal være med i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes».

I dag fikk vi vite hvem som skal være med i den nye sesongen av musikk-programmet «Hver gang vi møtes». Programmet skal sendes på kanalen TV 2 neste år.

I programmet skal kjente artister synge nye versjoner av andre artisters sanger. Det skriver TV 2 Underholdning.

I den nye sesongen skal Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes være med.

Lars-Lillo Stenberg er vokalist i bandet DeLillos. Øyvind Elgenes synger i bandet Dance With A Stranger.

- Vi er svært glade for å ha fått med oss disse syv. Vi har valgt en gruppe artister med veldig forskjellige musikk-stiler. Det skal bli utrolig spennende å høre dem synge hverandres låter, sier Pil Gundelach Brandstrup til TV 2 Underholdning.

Hun er program-direktør i TV 2.

- Vi kan se frem til mye kreativitet og lekenhet, sier hun.

Brandstrup mener vi også kan se frem til store vokalprestasjoner.

Lars Lillo-Stenberg sa ja fordi programmet tar utgangspunkt i selve musikken.

- Jeg har hatt glede av å synge andres sanger tidligere. Det skal bli gøy å prøve dette også her, sier Lars Lillo-Stenberg til TV 2 Underholdning.

Sigvart Dagsland gleder seg mest til det musikalske.

- Jeg gleder meg til å synge andres låter. Det blir også fint å sitte rolig å høre på versjonene som blir gjort av både mine og de andre sine sanger, sier Dagsland til TV 2 Underholdning.

Han sier også at han gleder seg til maten de får.

- Jeg har hørt at den skal være kjempegod, sier han.

Under kan du lese mer om artistene som skal være med. Det er TV 2 Underholdning som har informasjonen om hva artistene har gjort tidligere.

Simone Eriksrud (42)

Simone Eriksrud, tidligere Simone Larsen. Hun var vokalist i bandet D'Sound. De ga ut sin første plate i 1997. I 2004 ga hun ut soloplaten «The Last Days and Nights».

«Elg» (55)

Øivind «Elg» Elgenes er vokalist i pop/rock-bandet Dance With A Stranger. Han har gitt ut fem album med Dance With A Stranger og fire soloalbum.

Alexander Rybak (27)

Rybak vant den internasjonale finalen i «Melodi Grand Prix» i 2009 med sangen «Fairytale». Etter seieren har han gitt ut fire album.

Anneli Drecker (44)

Anneli Drecker var vokalist i 80- og 90-tallsbandet Bel Canto. Det er kanskje det hun er mest kjent for. Bel Canto vant Spellemannpris for albumet «Shimmering, Warm & Bright» i 1992. Drecker har også gitt ut to soloalbum, «Tundra» i 2000 og «Frolic» i 2005.

Sigvart Dagsland (49)

Dagsland ga ut sin første plate «Joker» i 1985. Han har gitt ut 13 album etter «Joker». Han er blitt nominert til Spellemannpris tre ganger. I 1990 vant han for beste album med «Alt eg så».

Lars Lillo-Stenberg (50)

DeLillos ble startet i 1984. Lillo-Stenberg er vokalist i bandet. DeLillos kalles én av «de fire store» i norsk rockemusikk sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne. DeLillos har gitt ut 16 album. Deres nyeste album, «Vi er på vei, vi kanke snu», kom i 2012.

Samsaya (33)

Sampda «Samsaya» Sharma er en indisk-norsk sanger og skuespiller. Hun ga ut sin første plate i 2004. Den het «Shedding Skin». Hun var også med i TV 2-programmet «Det store korslaget» i 2009. Der ledet hun et kor.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå