Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Her er påskefilmene på kino

Vil du se action med Bruce Willis eller Maggie Smith som tyrannisk diva? Her er påskens filmer på kino.

Ønsker du å få sett litt film i påsken? Onsdag kommer to nye filmer på kino. Den ene er action med skuespiller Bruce Willis i filmen «G. I. Joe: Retaliation». Willis må nok en gang må ta opp kampen mot den store fienden Cobra. I tillegg må teamet ta et oppgjør med de politiske styresmaktene som forsøker å rydde dem av veien.

Samme dag kommer også «The Host». Det er en science fiction-film som er laget etter en bok av Stephenie Meyer. Hun laget Twilight-bøkene.

I «The Host» tas vi med inn i en framtid der fremmede vesener vil overta jorden. Det gjør de ved hjelp av en sjel fra en annen planet som de putter inn i menneskene. Vesenene sender ut Melanie Stryder for å forsøke å finne den siste motstandsgruppen. Men isteden danner hun et bånd med menneskene og sammen forsøker de å redde jorden. Det skriver nettstedet filmweb.

For barn er filmen «Croods» nå i gang på kinoene. Barna i familien Croods har sett lite av verden. Faren deres beskytter dem for mye. Da hulen deres blir ødelagt, tvinges de ut på en reise og oppdager en verden full av fantastiske skapninger.

En annen film som nylig gikk i gang på kinoene, er «Jack The giant slayer». Der blir det action i eventyret om Jack og bønnestengelen. Vi møter den unge bonden Jack som må inn i kjempenes rike for å redde sitt land og vinne prinsessens kjærlighet.

Også musikkfilmen «Pitch Perfect» er ny. Den handler om en sanggruppe a capella, som har skolens slemmeste, søteste og merkeligste jenter.

Ønsker du en romantisk komedie, kan du gå på filmen «I give it a year». Den handler om nygifte par og hvor lenge vennene deres tror de holder ut med hverandre.

Dramakomedien «Kvartetten» handler om et hjem for pensjonerte musikere. Harmonien på hjemmet snus på hodet når ekskona til en av de som bor der, flytter inn. Maggie Smith spiller divaen Jane.

Den norske filmen «Eventyrland» er også ny på kinoene.

LES MER HER: Kastet gifteringen i et tjern

Det danske spennings-dramaet «Kapringen» tar for seg kapringen av lasteskipet Rozen. Det ble bordet av somalske pirater.