Kultur

Hoppet oppå biler og søppelkasser

Stjerna Kanye West lagde kaos i New York. Han ville overraske fansen med en konsert. Og fansen viste seg å være svært interessert.

Det var fullt kaos i New York i USA søndag. Rapstjerna Kanye West skulle holde konsert. Men konserten på Governor's Ball i storbyen ble avlyst. West ville ikke gi seg av den grunn. Han hadde lyst å spille. Derfor dukket han først opp på en annen festival, Summer Jam.

Så begynte ryktene. Kanye West skulle spille sangen «Pablo» klokka to på natta. Det skriver nettstedet Pigeonsandplanes. Noen hadde lagt ut ryktene på sosiale medier.

Det gjorde at mer enn 4.000 personer kom til utestedet Webster Hall. Utestedet hadde bare plass til 1.500. Fans klatret opp på biltak og søppelkasser. De hang ut av vinduer for å se bedre, melder nettstedet Mashable.

Så ble konserten igjen avlyst. Kanye West hadde gitt beskjed til fansen om at konserten var utsolgt. Men det hjalp ikke.

Kona Kim Kardashian prøvde å hjelpe ektemannen. Hun la ut et bilde på tjenesten Snapchat. Det viser et glimt av West i kaos. Hun ber ordførerens kontor om å stenge kvartalet. Da kunne West arrangere en gatefest. Men det ble ingen fest.

I stedet kjørte West rundt i gatene i East Village, skriver kanalen BBC. Han viste seg fram gjennom takluka.

Siste utgave

På forsiden nå