Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Hotellet fylles med sang

Onsdag vises episode 3.000 av «Hotel Cæsar». Serien feires med en egen musikal-episode.

Det kjente hotellet med alle intrigene får sin egen musikal. I alle fall for en episode. Om to år kan serien «Hotel Cæsar» feire sitt 20-årsjubileum. Siden starten i 1998 har det snart blitt vist 3.000 episoder på TV-skjermen. Dette feirer skuespillerne med å lage en spesialepisode, skriver nyhetsbyrået NTB.

Episoden vises onsdag. All dialog skal nemlig synges. Allerede før episoden er sendt, kan publikum lytte til sangene. De er finnes på strømmetjenestene Tidal, iTunes og Spotify.

Episoden handler om at karakteren Juni Anker Hansen havner i en ulykke, skriver kanalen TV2 (her kan du også se det første klippet fra episoden). Juni har fått en kraftig hodeskade og kjemper for livet. Hun ligger i koma og drømmer. Historien i drømmen blir til en musikal.

Anette Hoff er kjent for rollen som  Juni. Hun har vært med i serien siden den startet. Hoff tror TV-seerne vil elske den spesielle episoden.

– Alle som jobbet her på huset, gikk over alle sine grenser, sier Hoff. Hun skal synge blant annet duetten «Du skal gå» med Evelyn Rasmussen Ozazuwa («Amanda») i episoden.

Mange skuespillere har vært innom serien i løpet av årene. Snart starter også den kjente skuespilleren Bjørn Skagestad i serien.

Stein Johan Grieg Halvorsen har laget alle sangene i episoden. Han er også medregissør for episoden. Tidligere har han laget for eksempel TV-seriene «Slå på ring» og «Påpp & Råkk». Han har også laget musikk til flere kortfilmer, reklamefilmer og dokumentarer.

Christopher Haug er dramasjef i TV 2. Han sier episoden oppfyller en 18 år gammel drøm. Han mener episoden er imponerende.