Kultur

Kim Kardashian West sliter

Kim Kardashian West har det ikke bra. I forrige uke ble hun ranet med våpen i Paris.

– Hun har det ikke så bra. Det hun opplevde var veldig dramatisk, forteller Khloé Kardashian på TV-showet «Ellen». Det skriver nettstedet people.com. Khloé Kardashian er søsteren til Kim Kardashian West.

I forrige uke ble Kim Kardashian West ranet og truet med våpen. Det skjedde da hun var i Paris i Frankrike. Stjerna ble bundet og låst inne på badet i leiligheten hun bodde i. Hun skal ha trodd hun ville bli drept. Ranerne tok med seg smykker for rundt 90 millioner kroner.

Vanligvis deler familien mye på sosiale medier om livet sitt. Noen tror det var slik ranerne fant ut hvor Kardashian bodde i Paris. Og at livvakten hennes ikke var der.

– Familien vår har et nært forhold. Så vi skal klare å komme gjennom dette sammen. Vi setter pris på all støtten. Men det vil ta tid, sier Khloé Kardashian.

Bare lillesøster Kylie har lagt ut noen få bilder av seg selv etter ranet. I tillegg har Kims tidligere stefar lagt ut en melding der, ifølge avisa VG. Hun heter Caitlyn Jenner.

– Elsker jenta mi! Etter å ha hørt hele historien er jeg så glad for at hun er OK. Det er en påminnelse for oss alle om å være forsiktige i denne usikre verden, skriver Jenner på Instagram.

Familien har også sitt eget realityshow. Det heter «Keeping up with the Kardashians». Det handler om livet til familien. Nå er filmingen utsatt på ubestemt tid.

Siste utgave

På forsiden nå