Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Klare for danse-gulvet

Deltakerne har øvd i flere timer. Lørdag danser parene for første gang i «Skal vi danse».

Hva har fjellklatrer Cecilie Skog, alpinist Andrine Flemmen og skuespiller Stig Henrik Hoff til felles? Alle tre er favoritter til å vinne konkurransen «Skal vi danse» på TV 2.

Spill-selskapet Unibet melder at nordmenn har begynt å tippe hvem som vinner konkurransen. Hoff leder. Skog og Flemmen ligger også høyt på lista. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

LES OGSÅ: Sex, humor og reality

Lørdag kveld er første episode av TV-programmet. Der skal kjendisene danse og få poeng av dommerne. Publikum og seerne kan stemme på sin favoritt. I hver episode blir en deltaker stemt ut.

Cecilie Skog er mest kjent for å klatre i høye fjell. Og gå på ski til Nordpolen og Sørpolen. Nå skal hun bytte ut ski med dansesko.

– Dette blir noe helt nytt. Og veldig annerledes fra det jeg har gjort tidligere. Men det blir veldig morsomt. Jeg gleder meg veldig, sa Skog til VG Nett i august.

LES OGSÅ: Kamp om siste dans

12 deltakere skal kjempe om førsteplassen. Kjendisene får danse med en profesjonell danser. Danseren må lære bort dansetrinn. Danser Marianne Sandaker må også tåle å få sår i hendene. Årsaken er at hun skal danse med Cato Zahl Pedersen. Han har proteser i stedet for hender. 

– Det har vært MYE svette! Ingen brukne bein eller ledd eller ødelagte proteser. Men klypa til Pedersen sliter på en dansers sarte hud i hendene, skriver de på bloggen sin. Det melder TV 2.

LES OGSÅ: Danset seg til seier

Lørdag får publikum se to ulike danser. Seks par danser vals, og seks par danser cha-cha-cha.