Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Klare for ny runde med «Sex og singelliv»

Husker du TV-serien om venninnene Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte? Nå skal HBO gi nytt liv til den populære gjengen fra New York.

Strømme-tjenesten HBO skal lage en ny versjon av TV-serien «Sex og singelliv». Den handlet om fire venninner i New York i USA. 

Men denne gangen blir ikke Kim Cattrall med på moroa. Hun spilte Samantha Jones i den originale serien. 

Den nye serien skal hete «And just like that …». Handlingen skal fortsatt være om venninnene Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) og Charlotte York (Kristin David). De er nå i 50-årene.

Det er usikkert hvorfor rollefiguren Samatha Jones ikke skal være med i den nye serien.

«Jeg vokste opp med disse personene. Og jeg er spent på å se hvordan historiene deres utvikler seg i dette nye kapitlet. Med den ærligheten, skarpe humoren og den elskede byen som alltid har definert dem». Det sier Sarah Aubrey i en melding til pressen. Hun er sjef for original-innholdet på HBO Max. 

Innspillingene skal starte i New York i USA til våren. Det er ikke klart når serien blir å se på HBO. 

Sserien «Sex og singelliv» («Sex and the City») er laget etter ei bok fra 1997. Den er skrevet av Candace Bushnell. Serien har seks sesonger. De gikk på HBO fra 1998 til 2004. Det kom også to filmer. Og en serie i 2013. Den heter «The Carrie Diaries». Her møtte vi andre skuespillere i rollene. Og handlingen var satt til tiden før «Sex og singelliv».