MITT ORD:

Liker ikke «liker ikke»

Marit Røttingsnes Westlie driver matbloggen Fru Timian. Hun liker å ha et positivt syn på livet.

– Hva er ditt favorittord?
– «Supert»! Jeg liker å ha et positivt syn på livet og det som skjer. Når «supert» får stor plass i hodet, så blir alt ganske så positivt også.

– Hvilket ord liker du ikke?
– «Liker ikke». Jeg vet at det er to ord. Men sammen er de sterkt negative ord. Noen sier at de ikke liker mat. Det gjelder selv om de ikke har smakt den. Det er bedre å smake og så ikke like, enn ikke å smake. Det bruker jeg å si. Og noen sier at de ikke liker alt mulig annet her i livet, også. Jeg tenker at det er en kjedelig innstilling til livet.

– Hva er et typisk mat-ord?
– «Smakfull». Det er jo det jeg driver med: å lage skikkelig smakfull og god mat.

– Hvilket ord bruker du mest?
– «Så hyggelig». Det skriver jeg i hvert fall veldig ofte. Jeg prøver etter beste evne å svare alle som skriver kommentarer til meg. Veldig mange forteller om at de har prøvd en av oppskriftene mine. Og at de har funket bra. Da takker jeg og skriver «Tusen takk! Så hyggelig å høre!».

– Hvilket ord beskriver deg best?
– «Engasjert». Jeg er et engasjert menneske som snakker høyt. Jeg veiver med armene. Jeg elsker å inspirere folk til å lage mat hjemme på sitt eget kjøkken.

Les flere artikler i spalten Mitt ord her

Mer fra Mitt ord

Siste utgave

På forsiden nå