Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Nå er det guttas tur!

Jentene i TV-serien Skam er veldig populære. Men i neste sesong er det guttene det handler om.

Onsdag formiddag kom den første smakebiten på neste sesong av TV-serien Skam. Den norske serien har blitt veldig populær blant ungdom og voksne. Den handler om de fem venninnene Vilde, Eva, Sana, Chris og Noora. De er 16 år gamle og går på videregående skole.

De to første sesongene har hatt Noora og Eva som hovedpersoner. Det har handlet om kjærlighet, svik, vennskap, spiseforstyrrelser og voldtekt. Mange har prøvd å gjette hvem som blir hovedperson i sesong tre. Nå har kanalen NRK avslørt at det blir Isak. Fra før av har vi fått hint om at Isak trolig er homofil.

En fersk video ble publisert onsdag. Den viser Isak og kameratene i garderoben etter en gymtime. Guttene har bare undertøyet på. De leker med vann. Isak er den eneste som ikke er med i leken. Han sitter på en benk og ser ut til å føle seg utenfor.

Morten Hegseth jobber i VGTV Rampelys. Han er veldig imponert over videoen og gleder seg til den nye sesongen. Den kommer til høsten.

– Homofili har vært tema mange ganger i TV-drama. Men jeg tviler på at noen vil presentere det like bra som serieskaper Julie Andem kommet til å gjøre det. Hurra, som jeg gleder meg! Det blir spennende å se hvordan jentenes rolle i den nye sesongen kommer til å være, sier han til VG.