Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Nå leter hun etter kjæreste

Line Elvsåshagen lager TV-program om det hun synes er skummelt. I fjor reiste hun verden rundt alene. Nå leter hun etter kjæreste i Norge.

– Dette er blodig alvor for min del! Jeg VIL ha kjæreste. Så nå «gønner» jeg på. Det er skikkelig dritt å være alene, sa Line Elvsåshagen til avisa Østlands-Posten.

Det var like før hun skulle på en spennende reise. Kanskje var det også litt skummelt også? I august dro Elvsåshagen rundt i hele Norge for å få seg kjæreste. I seks uker hadde hun med en kameramann på slep. Alt skulle filmes. Hvem hun skulle møte ble planlagt underveis. Turen startet i Alta i Finnmark. Den ferdige serien heter «Line dater Norge». Første episode vises på kanalen NRK3.

Elvsåshagen er kjent som programleder på radiokanalen P3. Hun har rosa hår, er morsom og bor sammen med katten Tut. Allerede nå har folk fått følge med på litt av det som skjer i den nye serien. Elvsåshagen poster nemlig videoer på instagram. Der kan vi se at det ikke startet så bra. Det var nemlig ingen som møtte henne på flyplassen i Alta.

– På flyplassen var det ingen. Det var en litt stusselig start på reisen. Men det kom en reddende engel som syntes synd på meg. Han kjørte meg til campingen. Og gav meg en liten omvisning i Alta, sier Elvsåshagen til kanalen NRK.

Senere skulle hun møte en mann i Kautokeino. De skulle på date og se om de likte hverandre.

Det er andre gang Elvsåshagen lager TV-program. Også tidligere har Elvsåshagen fått hjelp fra publikum på sosiale medier.

I fjor reiste hun verden rundt uten penger til mat og overnatting på samme måte.