Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Nye sjokk fra Lady Gaga

Artisten Lady Gaga er trolig klar for å gi folk nye sjokk. Hun skal på ny turné.

Det er ikke kjent nøyaktig når artisten Lady Gaga drar ut på turné. Men det blir en gang neste år. Lady Gaga lover at hun skal gjøre neste års turné «større og bedre enn noen gang».

– Jeg er akkurat ferdig med å designe scenen. Den blir større og bedre enn noen gang. Jeg er så glad. Jeg kan knapt vente med å se dere alle der, sa Lady Gaga søndag. Da var hun gjest på det britiske TV-programmet «The X Factor».

Der sang hun sin nye singel «Marry The Night». Hun skal igjen ha sjokkert folk med klærne sine, skriver nyhetsbyrået NTB. Lady Gaga skal ha kommet inn i en spesiell kjole. Den så ut som et lik uten hode. Så dukket hun fram fra kjolen. Lady Gaga hadde bare en svart gymdrakt med blonder på seg.

Mens artisten tenker på ny turné, gjør hun også klart for konsert på nyttårsaften. Da skal hun synge med artist Justin Bieber. Konserten er i New York i USA. De skal synge foran én million feirende personer. Det skjer på plassen Times Square. Showet skal gå direkte på TV. Når klokka slår midnatt, skal en stor krystall-kule senkes ned.

Vi får håpe de som har hyret Lady Gaga, har tenkt på maten. Artisten skal visstnok være i gang med en ny diett. Lady Gaga spiser bare most barnemat på glass.

25 år gamle Lady Gaga har laget tre album siden starten i 2008. Det er «The Fame», «The Fame Monster» og «Born This Way».