Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

På hytta med kronprins-familien

Programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg fikk være med kronprins-familien på hytta. Det kan du se på TV 2 25. august.

Thomas Numme og Harald Rønneberg leder vanligvis programmet «Senkveld» på TV 2. I sommer fikk de være med kronprins-familien på hytta. Den ligger på Dvergsøya utenfor Kristiansand i Vest-Agder. Resultatet av besøket kan du se i TV-programmet «Med kronprins-paret på hytta». Det sendes på kronprins-parets ti års bryllupsdag 25. august. Da forteller Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit hvordan de møttes og om hverdagen sammen.

– Kronprins-paret møtte oss på en åpen og sporty måte. Vi hadde et flott besøk på Dvergsøya. Vi hadde tid til gode samtaler. Vi kan vel røpe såpass at flere av oss havnet i vannet i løpet av dagen. Og så ble det mye latter underveis, sier Numme og Rønneberg på TV 2s nettsider.

De to har blant annet bakt boller og prøvd seg på brettseiling med kronprinsesse Mette-Marit og barna.

Kronprins-paret vil markere bryllupsdagen med gudstjeneste i Oslo domkirke klokka 15.00. Det er samme sted som de ble viet i 2001. Deretter deltar de på markeringen av tiårs-jubileet for Kronprinsparets Fond på Universitetsplassen i Oslo.

Samme dag viser kanalen NRK «Bryllaupstalen». Det et program der kronprinsparet minnes bryllupsdagen. Der snakker de åpent om sin kjærlighet til hverandre.