Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Påske i kinosalen

Noen koser seg med sol og høyfjell, andre vil være i kinosalen. Her er filmene som gjelder nå.

Påske er ikke bare skismøring, kvikk lunsj og snødekte fjell. Da kommer det også mange storfilmer på kino. Allerede 18. mars hadde mange filmer premiere.

Her er årets påskepremierer på kino:

Action og superhelter

* Mange gleder seg til å se den nye «Divergent»-filmen med Shailene Woodley . «Allegiant» hadde premiere 16. mars.

* To superhelter er også tilbake på kino. «Batman v. Superman: Dawn of Justice» blir nok en av påskens populære filmer. Både Ben Affleck og Henry Cavill stiller i trange heltedrakter i filmen. Den hadde premiere 23. mars.

Om påskeevangeliet

* Storfilmen «Risen» med Tom Felton og Joseph Fiennes handler om det gamle Romerriket. En romersk offiser skal finne ut hva som egentlig skjedde med Jesus etter at han ble korsfestet. Også han opplever ting som er vanskelige å forklare. Filmen hadde premiere 18. mars.

Hele familien på kino

* «Kung Fu Panda 3» er en morsom film om flere spreke dyr. Filmen passer for hele familien. Den hadde premiere 18. mars.

Drama og romantikk

* Regissør Terrence Malick har laget en ny film. «Knight of Cups» kommer på kino fra 18. mars. Christian Bale og Cate Blanchett spiller de største rollene.

Det nærmeste du kommer påskekrim

* Filmen «Secret in Their Eyes» handler om to FBI-agenter som må løse en krimgåte. Rollene spilles av Chiwetel Ejiofor og Julia Roberts. I tillegg spiller Nicole Kidman rollen som statsadvokat. Filmen hadde premiere 18. mars. Den er den nærmeste til klassisk påskekrim blant filmene som har premiere i påsken.

Komedie

* Den ville familien Portokalos er tilbake i «Mitt store fete greske bryllup 2». Familien er fortsatt høylytt og morsom. Nia Vardalos gjør comeback i hovedrollen som Toula. Filmen hadde premiere 23. mars.

* «Deathgasm» er en film som blander drama, skrekkfilm og mørk komedie. Vi følger tre gutter som får livene sine forandret for alltid. Filmen hadde premiere 18. mars.

* Den dansk-norske filmen «Bare tjue» handler også om unge gutter. Disse guttene vil ikke bli voksne. Filmen er regissert av Marius Sørvik. Den hadde premiere 18. mars.

* Moro blir det også når Bollywood-filmen «Kapoor & Son» kommer på kino. Den hadde premiere 18. mars.

Norsk filmdrama

* Det er høye forventninger til den nye filmen «Det som en gang var». Den handler om vennskap som utfordres. Filmen kommer på kino fra 18. mars. Andre populære norske filmer for tiden er «Birkebeinerne» og «Welcome to Norway».

De mest populære filmene på kino akkurat nå: 

* «Zootropolis»

* «Alvin og gjengen»

* «Deadpool»

* «Birkebeinerne»

* «Welcome to Norway»

* «The 5th Wave»

* «Cloverfield Lane»

* «London Has Fallen»

* «Spotlight»

* «The Revenant»