Kultur

Politiet: Justin Bieber er ikke i Norge

Superstjernen har ikke kommet til Norge ennå. Han kommer tirsdag, sier politiet.

66.000 Justin Bieber-fans venter på at superstjernen kommer til Norge. Ifølge politiet må de vente litt til. Politiet sier nå at Bieber kommer til Norge på tirsdag.

Allerede søndag hadde mange fans stilt seg opp foran Grand Hotel i Oslo i håp om å få se sin store helt.

LES MER HER: Kan få telenettet til å bryte sammen

Mandag gikk ryktene om at Bieber hadde kommet til Norge. Det stemmer ikke, sier politiet.

– Han kommer ikke til Norge før tirsdag. Da er planen å reise rett fra flyplassen og ut til arenaen for å holde den første konserten, sier Knut Meling i Oslo politidistrikt.

I forrige uke ble det kjent at Bieber planla å bo på Holmenkollen Park hotell. Men etter det politiet kjenner til, vurderer han nå å bytte hotell.

– Den siste beskjeden vi har fått er at det vurderes å bytte hotell. Sett fra politiets side er Bieber en vanlig hotellgjest som får uvanlig mye oppmerksomhet. Han står selvsagt fritt til selv å velge hotell, sier Melling.

LES MER HER: Vil ikke si når Bieber kommer

Justin Bieber skal spille konserter 16., 17. og 18.april i Telenor Arena i Akershus.

Da Bieber var i Norge i mai i fjor, var det kaos i Oslo. Tusenvis av unge jenter prøvde å få se superstjernen. Det førte til at 49 personer ble skadd.

Foran denne ukas konserter har politiet jobbet mye for at det ikke skal bli like kaotisk som i fjor. Rundt 500 politifolk og vektere skal sørge for sikkerheten rundt konsertene.

Over 60.000 mennesker har billett til de tre konsertene.

Siste utgave

På forsiden nå