Kultur

Prince lar seg skremme

Artisten Prince utsetter sin planlagte turné i Europa. Det skjer på grunn av terroren i Paris i Frankrike. Men Madonna fortsetter å holde konserter.

Flere artister har avlyst planlagte konserter etter terroren i Paris. Men Madonna valgte å holde konsert i Stockholm i Sverige lørdag.

– Jeg tenkte først på å avlyse kveldens show, men hvorfor skal jeg gi etter for dem? sa Madonna. Hun brast i gråt da hun begynte å snakke om terrorhandlingene, ifølge nyhetsbyrået TT.

– Det eneste som kan forandre verden er kjærlighet, sa hun også.

Artisten Prince varslet nylig at han skulle på turné alene i Europa. Han skulle ta med seg pianoet og reise rundt. Men nå utsetter han turneen. Det er en kjip beskjed for fans i Norge. Prince har tidligere sagt at Norge er et mulig stoppested på artistens «Piano & A Microphone»-turné.

Kim Worsøe er agenten til Prince. Han har sendt ut en pressemelding. Der står det at konsertene er utsatt på ubestemt tid, følge nettstedet Gaffa.dk.

– Konsertarrangøren har valgt å utsette turneen inntil videre. Det er på grunn av de tragiske hendelsene i Paris, skriver Worsøe ifølge musikknettstedet.

En rekke etablerte band avlyste i helgen konserter i den franske hovedstaden, og i andre deler av verden. Det skjer på grunn av terrorangrepene. 129 mennesker døde i angrepene i Paris fredag.

Gruppene U2 fra Irland, Foo Fighters fra USA og Coldplay fra Storbritannia er blant bandene som har valgt ikke å gjennomføre sine konserter. Konsertene skulle ha skjedd i helga. Fredag angrep terrorister med våpen seks forskjellige steder i Paris. Ett av stedene var konsertlokalet Bataclan. Der spilte det amerikanske bandet Eagels of Death Metal konsert. 87 mennesker ble drept der inne, ifølge franske myndigheter

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå