Kultur

Robbie kommer til Norge

Robbie Williams skal ha konsert i Norge. Nærmere bestemt Viking Stadion i Stavanger 25. august.

Da ble det til slutt bekreftet og klart: Artisten Robbie Williams kommer til Norge. Han skal ha konsert på Viking Stadion i Stavanger 25. august. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

NTB snakket med Williams før jul. Da hadde han akkurat sluppet albumet «Take The Crown». Da svarte han slik på spørsmålet om han tenkte å dra innom Norge under turneen:

– Har dere en arena stor nok til meg da?

LES MER HER: – Vil slutte å banne

Sist gang Robbie Williams opptrådte i Norge var i 2003. Da fylte han Valhall i Oslo. Året etter åpnet Viking Stadion i Stavanger. Den har plass til 25.000 publikummere. Nå legger artisten for første gang på seks år ut på turné. Stavanger blir eneste norske stopp.

– Dette er uten tvil noe av det største som har skjedd Stavanger på lenge. Viking Stadion vil koke over når Robbie Williams kommer på scenen i august. Ser frem til en fantastisk konsert, og en opplevelse vi sjelden har sett maken til, sier Øyvind Ekland i en presseuttalelse. Han er arrangør i Stavanger.

Konsertene som Robbie Williams holdt før albumet kom, har blitt veldig godt mottatt. Det ble også de tre på arenaen O2 i London i Storbritannia. De ble utsolgt på et blunk. Da skrev avisa Telegraph: «Williams er der oppe sammen med de aller største underholderne. En karismatisk, overbevisende frontmann, som nærmest instinktivt styrer bandet og holder publikum i ånde».

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå