Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Selena og Justin sammen igjen?

Selena Gomez og Justin Bieber skal ha blitt kjærester igjen. Takket være sangeren Taylor Swift.

Popstjernen Justin Bieber og skuespilleren Selena Gomez var et par i omtrent to år. Tidligere i november kom nyheten om at de hadde gjort det slutt med hverandre. …

Men ingen av de to snakket direkte ut om bruddet. Dermed ble det mange rykter og spørsmål: Er det virkelig slutt? Hvorfor? Hvem gjorde det slutt? Er de venner? Er de uvenner? Vil Justin ha Selena tilbake?

LES MER HER: Bieber vil vinne Gomez tilbake

Nå sier ryktene at paret er blitt sammen igjen. Søndag ble de sett sammen på prisutdelingen American Music Awards. Da holdt de hverandre i hånden. Morgenen etter dro Justin fra Selenas hus i de samme klærne som han brukte kvelden før. Det skriver det britiske nettstedet Dailymail.

Visstnok var det popstjernen Taylor Swift som førte paret sammen igjen. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Hun skal ha møtt Selena Gomez ute på byen lørdag. Da satt de i dyp samtale. De to er bestevenner, ifølge nettstedet Radaronline.

Radaronline har snakket med en person som kjenner de to.

– Da Selena var ute med Taylor, var hun allerede stresset på grunn av Justin. Taylor minnet henne på hvor utrolig glad Justin er i henne. Hun overtalte Selena til å prøve igjen. Det sier kilden, som ikke vil si navnet sitt.