Kultur

Slapper ikke av

Han var døden nær. Likevel spiller Bret Michaels like mange konserter som før.

Bret Michaels er en amerikansk rockesanger. Han heter egentlig Bret Michael Sychak. Han er mest kjent som vokalist i bandet Poison. I april og mai ble han haste-opererert i blindtarmen. Han fikk også en hjerne-blødning. Og et slag. Det betyr hjerte-infarkt og hjerne-blødning samtidig. Senere fant legene ut at han har et hull i hjertet.

Men Bret Michaels slapper ikke av. Han spiller så ofte fordi han vil bli husket for musikken sin. Michaels turnerer sammen med gruppa Lynyrd Skynyrd. Det gjør han fram til 11. juli. Etterpå skal han spille flere konserter på egenhånd. Det skjer i juli. Og tirsdag gir han ut soloplata «Custom Built» (Spesial bygget).

Michaels kan også sees på TV-skjermen fremover. Han deltar i et program på musikk-kanalen VH1. Der er han med i serien «Bret Michaels: Life As I Know It» (Bret Michaels: Livet som jeg kjenner det).
Han har to døtre Jorja og Raine. De er også med i serien.

Til høsten kommer boka «Roses and Thorns: The Reality of My Rock n Roll Fantasy» (Roser og torner: Virkeligheten av min rock n roll-fantasi). Boka er en selvbiografi. Det betyr at han skriver om seg selv.

Nå vurderer Michaels å åpne en restaurant-kjede. Den skal hete det samme som ham selv.

– Jeg har tatt hver eneste forholdsregel jeg kan. Og jeg har det virkelig bra. Jeg er ikke helt frisk ennå. Og jeg tar medisiner mot blodpropp hver dag. Men enten sitte jeg og bekymrer meg over hva som kan skje med meg. Eller så går jeg ut og gjør noe. Jeg ønsker ikke at minnet om meg blir at jeg hadde en hjerneblødning. Det skal være at jeg laget god musikk, sier Michaels. Det skriver musikk-bladet Billboard.

Siste utgave

På forsiden nå