Kultur

Stedene du kanskje kan se Bieber

Justin Bieber fikk fansen til å gråte i fjor. Han er tilbake i Norge, men får vi se ham i gata?

Superstjerna Justin Bieber besøker Norge igjen. I kveld (fredag) og i morgen synger han i Telenor Arena. Konsertene er utsolgt. Kanskje finner han på andre ting mens han er i Oslo. I fjor besøkte han en skole i Bærum.

Bieber fra Canada elsker å feste. Det kan skje at han besøker utesteder i Oslo, skriver nettstedet seher.no.

Bieber er hektet på spillet Pokémon Go. Han jakter på monster med mobiltelefonen sin. Akkurat som resten av verden. De beste monstrene finnes i Frognerparken, ifølge avisa Aftenposten.

Bieber handlet nylig klær i Paris i Frankrike. Der besøkte han butikker med dyre klær, skriver avisa Daily Mail. Oslo har de siste årene lokket designerbutikker til sentrum. Kanskje klarer butikkene å lokke Bieber?

Artisten lagde kaos i fjor. Han var gjest i TV-programmet «Senkveld» på TV 2. Etterpå skulle han synge for et lite publikum. Det ble sølt vann på scenen, og Bieber ville tørke det opp. Fansen tullet med ham og ville ta på ham.

– Kom igjen, gi dere nå, sa han. Like etter forlot han scenen. Han hadde bare sunget én låt. Han kom ikke tilbake.

16 år gamle Anne Vadder fikk mye av skylden. Et bilde av henne ved scenen ble spredt på internett. Hun fikk kjeft fra andre.

– Det var helt sykt. Det var ikke meg han snakket til, forteller hun til avisa Dagbladet.

Fansen ropte på Bieber da han gikk ut. Men det hjalp ikke.

Også i 2012 ble det mye styr. Da kom Bieber til Operaen i Oslo. Politiet visste ikke at han var så populær. 20.000 personer kom, skriver nyhetsbyrået NTB. Det ble kaos i sentrum.

Denne gangen har politiet forberedt seg bedre. De reiste til Tyskland. Der fulgte de med på konserten til Bieber i Berlin. De ville se hvordan sikkerheten var der.

Siste utgave

På forsiden nå