Kultur
Bilde 1 av 2

Stjernene sørger over Luke Perry

– Jeg er helt knust, skriver en kollega fra «Beverly Hills 90210».

Luke Perry er død. Skuespilleren ble bare 52 år gammel. Han døde av et slag.

Nå minnes kolleger og venner ham i sosiale medier.

– Kjære Luke. Jeg vil alltid huske de gode minnene vi har delt de siste 30 årene.

Det skriver venn og kollega Ian Ziering. Han spilte mot Perry i TV-serien «Beverly Hills 90210». Det var en populær serie for ungdom. Den ble vist på TV fra 1990 til 2000.

Perry spilte Dylan McKay. Rollen gjorde ham berømt over hele verden.

– Kjære Luke. Hjertet mitt er helt knust. Jeg har ikke ord. Du var en sterk sjel. Du har satt spor etter deg, skriver Gabrielle Carteris på Instagram. Hun spilte rollen som Andrea i serien.

Perry slet med karrieren etter «Beverly Hills 90210». Han hadde noen små roller i filmer. Blant annet spilte han i «Det femte element» med Bruce Willis. Han fikk også noen roller i TV-serier. Blant annet spilte han i seriene «Oz» og «Jeremiah».

De siste årene var bedre for Perry. Han fikk en rolle i enda en populær ungdomsserie. Denne gangen spilte han pappa. «Riverdale» vises på Netflix.

– Hjertet mitt er knust. Jeg vil savne deg så mye, Luke Perry, skriver Molly Ringwald. Skuespilleren var selv ungdomsstjerne på 1980-tallet. Hun spilte også i «Riverdale».

Perrys siste rolle vises på kino senere i 2019.

– Luke Perry hadde et godt hjerte og var svært talentfull. Jeg er beæret over å ha jobbet med ham, skriver skuespilleren Leonardo DiCaprio.

Han jobbet med Perry i filmen «Once Upon a Time in Hollywood». Brad Pitt er også med i filmen. Den er regissert av Quentin Tarantino.

Perry etterlater seg to voksne barn og en forlovede. Han døde med familien rundt seg, skriver TMZ.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå