Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Synger til minne om Michael Jackson

Lørdag skal mange kjente artister være med på en minne-konsert for Michael Jackson.

På Millennium stadium i byen Cardiff i Storbritannia blir det mye lyd lørdag. Beyonce, Christian Aguilera og Jennifer Hudson er blant artistene som skal delta. Konserten «Michael Forever – The Tribute Concert» (»Michael for alltid – hyllest-konserten») er til minne om artisten Michael Jackson. Han døde 25. juni 2009.

– Jeg er stolt over at denne konserten blir arrangert som en hyllets til sønnen min, skriver Katherine Jackson på nettsiden til konserten. Hun er moren til Michael Jackson.

– Jeg skal være tilstede på konserten sammen med familien min. Jeg er glad for at dette kommer til å bli en verdig hyllest til Michael. Dette blir den beste konserten i hele verden, skriver Katherine Jackson.

Skuespilleren og artisten Jamie Foxx skal lede konserten.

Det er plass til 60.000 mennesker på Millennium stadium. Konserten begynner klokka 18.00. Konserten vil bli vist i flere land. Overskuddet av pengene som kommer inn, går blant annet til en organisasjon som jobber mot sykdommen aids. Det melder nyhetskanalen BBC

Akkurat nå pågår rettsaken i USA mot Michael Jacksons lege. Han heter Conrad Murray. Murray er anklaget for å ha drept Jackson ved et uhell. Rettsaken går på amerikansk TV. Vitner i rettsaken mener at Jacksons lege løy.

– Folk i ambulansen fikk ikke vite alt, hevder de.

LES MER HER: Harde anklager mot Jacksons lege

Jackson hadde fått medisin for å sove. Legen skal ikke ha fortalt det til de som jobbet på ambulansen. Murray mener at Jackson selv tok for mye medisin. Han sier at han er uskyldig.

Hvis Murray blir funnet skyldig i å ha drept Michael Jackson, kan han måtte sitte fire år i fengsel.

Rettsaken startet 27. september.