Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Tegnefilm om kongelige

Nå skal den britiske kongefamilien bli tegnefilm. Serien «The Crown» om britiske kongelige er veldig populær.

Kongelige er veldig populære for tiden. Serien «The Crown» er veldig populær. Den britiske kongefamilien skal bli til tegnefilmen «The Prince». Det er den nye strømmetjenesten HBO Max som har bestilt tegnefilmen. Det skriver magasinet Variety. Det blir en komedie om den britiske kongefamilien. Tittelen blir «The Prince» og skal ha fokus på den unge prins George. Prins George er sønnen til Prins William og hertuginne Kate.

Ideen stammer fra Instagram-kontoen til Gary Janetti. Janetti er kjent som manusforfatter av «Will & Grace» og «Family Guy». På instagram legger han ut bilder av prins George sammen med nyhetssaker om kongefamilien. Han later som at prinsen kommenterer nyhetssaken om ting som skjer i kongefamilien.

Gary Janetti skal være stemmen til prins George i tegnefilmen. Orlando Bloom skal være stemmen til prins Harry. Condola Rashad skal være stemmen til Meghan Markle. Prins Harry og Meghan ønsker å trekke seg tilbake fra sine kongelie plikter. De ønsker å bytte på å bo i Canada og Storbritannia.

Frances De La Tour skal være stemmen til dronning Elizabeth. Tom Hollander skal være stemmen til både prins Philip og prins Charles. Alan Cumming skal være stemmen til George sin butler. Iwan Rheon skal være stemmen til prins William. Lucy Punch skal være stemmen til Kate Middleton.

HBO Max kommer til USA i mai i år. I 2021 blir den tilgjengelig i deler av Europa.

Serien «The Crown» handler om dronning Elizabeth II. Det er en serie på strømmetjenesten Netflix. Den er veldig populær. Serien har blitt sett i 73 millioner hjem siden den startet i 2016. Serien er nå i sin tredje sesong. Hittil i sesongen er serien sett i 21 millioner hjem. «The Crown» blir mer populær for hver sesong.

Olivia Colman spiller rollen som dronningen i årene 1964 til 1977.

Netflix har 167,1 millioner betalende kunder over hele verden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILDER

Bildet viser skjermdump av instagram-kontoen til Gary Janetti og viser bilde av prins George og later som han kommenterer nyhetssaker om kongefamilien.

INSTAGRAM: Gary Janetti legger ut bilder av prins George og later som han kommenterer nyheter om kongefamilien. FOTO: NTB Kultur/NTB Scanpix

Vis bildetekst