Kultur

Vil du synge med Susan Boyle?

Susan Boyle ble kjent over hele verden da hun var med i en talent-konkurranse. Nå leter hun etter nye talenter.

Skotske Susan Boyle har laget en egen sang-konkurranse. Alle som vil kan sende inn film av seg selv. I filmen må de synge sangen «Silent Night». På norsk heter den «Glade jul». Filmen skal sendes til en side hun har laget på nettsamfunnet YouTube. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Etterhvert skal Boyle kåre en vinner. Vinneren får synge sammen med Boyle på det neste albumet hun gir ut.
– Det handler om å gi andre samme sjansen som jeg fikk. Det handler om å få leve ut drømmene sine, sier hun til nyhetsbyrået Reuters.

Skotske Boyle ble kjent i april i fjor. Da var hun med i det britiske TV-programmet «Britain's Got Talent» (Storbritannia har talent). I programmet skulle folk vise fram talentene sine. Mange i publikum lo da Susan Boyle kom ut på scenen. De trodde ikke at hun kunne synge fint. Dommerne skar grimaser da hun fortalte at hun var 48 år gammel. Men så begynte Boyle å synge.

– Jeg har jobbet med dette programmet i tre år. Og dette er uten tvil den største overraskelsen jeg har fått. Du får det største «ja» jeg noengang har gitt noen, sa Pierce Morgan etterpå. Han var en av dommerne i programmet.

Boyle kom videre i konkurransen. Etterpå så mange millioner mennesker klippet på nettsamfunnet YouTube. Boyle endte til slutt på andre plass.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå