Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Vil du være vikar?

Musikeren og Sopranos-stjernen Little Steven spiller inn TV-serie på Lillehammer. Nå trenger han vikar.

Little Steven heter egentlig Steven Van Zandt. Han er musiker og kjent som gitarist i E-Street. Det er bandet til rocke-artisten Bruce Springsteen. Van Zandt har også spilt i mafia-serien Sopranos. Nå er han i gang med innspillingen av den nye NRK-serien «Lillyhammer». Det er en humoristisk dramaserie om en tidligere mafioso som havner på Lillehammer. En mafioso er en som leder en mafia-gjeng.

Little Steven spiller Frank Tagliano. Han har blitt sendt til Norge av det amerikanske kriminal-politiet FBI. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

LES MER HER: Eks-mafioso til Lillehammer

Den kjente amerikaneren spiller mot noen av Norges mest kjente skuespillere. Det er blant andre Marian Saastad Ottesen, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Sven Nordin, Kyrre Hellum og Fritjof Såheim. Men nå melder NRK at Little Steven må til New York. Derfor har de behov for en vikar. NRK trenger vikaren til innspilling allerede fredag.

Ligner kroppen din på den til musiker- og skuespiller-profilen Little Steven, kan du melde deg med det samme. Det skriver nettstedet NRK.no.

Du vil få en parykk og stort sett bli filmet på avstand. Så det gjør ikke noe om ikke fjeset ditt er helt likt. Men du må være rundt 1,70 meter høy. Og du må bruke omtrent størrelse 54 i klær. Innspillingen finner sted på Lillehammer.

Little Stevens rollefigur Frank Tagliano er et tidligere medlem av New York-mafiaen. Han har vitnet i en rettssak i USA. Etter dette blir han holdt skjult på Lillehammer.