Kultur

Vil samle Spice Girls igjen

Tidligere medlem i gruppa Spice Girls Mel B sier hun ønsker å samle gruppa igjen. Neste år er det 20 år siden de startet.

Tidligere Spice Girls-medlem Mel B sier hun ønsker å «samle troppene». Hun vil samle popgruppa igjen for å markere deres 20-årsjubileum neste år.

Det nærmer seg to tiår siden Spice Girls toppet hitlistene med låta «Wannabe». Det sa Melanie Brown på det amerikanske TV-programmet Today før helgen. Brown er bedre kjent som Mel B.

– Forhåpentligvis kan vi samle troppene og gjøre noe for å feire neste år. Vel, det er min plan. Jeg vet ikke om noen andres. Det var hennes svar på at alle fem har gått hver sin vei siden popgruppa sluttet.

Mel B var kjent som Scary Spice. Victoria Beckham var Posh Spice, Emma Bunton Baby Spice, Geri Halliwell Ginger Spice og Melanie Chisholm var Sporty Spice. De sang sammen under De olympiske leker (OL) i London i Storbritannia i 2012. Der fremførte de en blanding av sangene de ble kjent for på 1990-tallet.

Mel B er nå i juryen for talentkonkurransen America's got Talent på TV. Tidligere har hun vært dommer i britiske X Factor. Hun har også vært veileder i den australske versjonen av The Voice.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå