Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Visste at Pitt var spesiell

Skuespillerne Susan Sarandon og Geena Davis sier de visste at Brad Pitt ville bli noe helt spesielt. Det var lenge før han ble stjerne.

Skuespillerne Susan Sarandon og Geena Davis sier de visste at Brad Pitt ville bli noe helt utenom det vanlige. Det visste de lenge før han ble stjerne.

I et intervju med The Hollywood Reporter mimrer Sarandon og Davis om filmen «Thelma & Louise». Der hadde de hovedrollene. Brad Pitt dukket opp i en liten rolle.

Pitt var et naturtalent. Sarandon mener det var tydelig fra første stund.

– Han har senere fortalt i intervjuer at jeg fikk ham til å føle seg mer profesjonell. Jeg husker ingen ting slikt. Alt virket utrolig lett for ham. Og jeg husker at jeg tenkte «Her er det noe spesielt. Han er en veldig smart fyr», sier Sarandon.

Geena Davis som spilte inn en sexscene med Pitt. Han er senere er blitt kåret til verdens mest sexy mann. Davis innrømmer at hun ble litt satt ut av skuespilleren.

– Jeg holdt på å ødelegge hans audition. Jeg ble litt - eh - distrahert. Det skjedde da han kom inn i rommet for å prøvespille en scene. Jeg glemte halvparten av replikkene, sier Davis.