Kultur

Ylvis på Billboard-lista

Sangen til humor-brødrene Ylvis har kommet seg inn på den amerikanske Billboard-lista.

Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker laget en musikkvideo til humor-showet sitt, «I kveld med YLVIS» på kanalen TVNorge. Sangen kalles «The Fox». I sangen spør brødrene om hva slags lyd reven egentlig lager. Brødrene sier at de lagde sangen og videoen som en spøk.

Nå er den blitt veldig populær i utlandet.

På nettstedet YouTube er videoen sett over 19 millioner ganger.

Sangen er også kommet på den amerikanske Billboard-lista.

Det er lista over sangene som er mest populære totalt sett. Lista forsøker å samle alle sanger, enten de er spilt på radio, kjøpt og strømmet på internett. «The Fox» ligger på 29. plass, melder VG-nett.

Billboard har også en egen liste over sangene som strømmes på internett. Der ligger «The Fox» på 3. plass. Ingen sanger har fått en så god start på lista siden «Harlem Shake» av Baauers og «Gentleman» av Psy, skriver Billboard.

Ylvis har fått god hjelp til å lage sangen og videoen. De har fått hjelp av Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen fra produksjons-selskapet Stargate. Dette er ikke første gang de kommer på Billboard-lista. De har jobbet med sanger for kjente artister som Rihanna, Jennifer Lopez, Ne-Yo, Beyoncé og Wiz Khalifa.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå