Norge

Barna kan ha sett drapet

De to små barna kan ha sett moren deres bli drept. Faren er pågrepet.

Mandag ble en 39 år gammel kvinne funnet drept i leiligheten sin. Det var på Torshov i Oslo. Det var den åtte år gamle sønnen som ringte nødtelefonen, skriver avisa VG. Han sa at moren var skadd. Men da sykebilen kom til leiligheten, var kvinnen død. Mannen hennes var ikke der. Den 47 år gamle mannen ble pågrepet i området tre timer senere. Politiet tror at barna var i leiligheten da drapet skjedde enten søndag eller natt til mandag. De kan ha sett det som skjedde.

– Det kom flere telefoner fra boligen. Barna var til stede da drapet skjedde, men vi vet ikke om de har sett selve drapet, sier politi-inspektør Hanne Kristin Rohde til nyhetsbyrået NTB.

Familien er norske statsborgere, men kommer fra Midtøsten. Kvinnen ble funnet med skader, men politiet har ikke funnet våpenet som ble brukt. De leter i søppelkasser. Politiet spør også naboer om tips.

Mannen er siktet for forsettlig drap. Politiet har ikke hatt noe med ham å gjøre før.
– Vi vil se litt an hva den siktede forklarer i avhør. Men det kan være at en eller begge barna vil bli avhørt senere denne uken. De er tatt hånd om av Barnehuset i Oslo, sier Rohde.

Politiet vet ikke noe om hvorfor drapet skjedde.
– Vi har ikke fått noen meldinger om at det har vært problemer i denne familien tidligere, sier hun til NTB.

Det blir trolig fengslings-møte for mannen tirsdag eller onsdag.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå