Norge

Angrepet med kniv og balltre

Flere gutter ble skadd i en slåsskamp på Tokerud skole i Oslo torsdag. De ble angrepet med kniv, hammer og balltre.

En 17 år gammel gutt ble alvorlig skadd. Han ble stukket med kniv i ryggen. En gutt ble slått med hammer, og en tredje gutt med balltre. Det skjedde ved Tokerud skole på Vestli i Oslo.

Politiet mistenker to menn. De vil bli pågrepet av politiet.

– Begge er på frifot fredag morgen. Det sier Oddleif Sveinungsen til nyhetsbyrået NTB. Han er vaktleder ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.

Politiet etterlyser en svart BMW som de mistenkte skal ha kjørt.

Slagsmålet ved Tokerud skole startet ved 20.30-tiden torsdag.

Til sammen skal det ha vært mer enn ti personer ha vært med. To skadde er innlagt på Ullevål sykehus. De har ikke vært i form til å snakke med politiet. Politiet vil avhøre dem i løpet av dagen fredag.

– Politiet kom til stedet etter kort tid. Det gjorde også en ambulanse og ambulansehelikopter, forteller operasjons-leder Britt Børve i Oslo politidistrikt.

Tre menn skal ha kommet i en bil til skolen. Der var en stor gjeng med ungdommer i slutten av tenårene og i 20-årene samlet.

– Den svarte bilen skal ha kjørt inn i en bil de andre ungdommene hadde med seg. De skal også ha knust frontruta på ungdommenes bil, sier Børve til NTB.

Deretter gikk de løs på ungdoms-gjengen. De brukte balltre, hammer og kniv.

– Vi er i ferd med å avhøre både offeret og vitner. Det er viktig at vi får med oss mest mulig nå som dette er ferskt og før folk forsvinner hjem, sa Børve torsdag kveld.

Foreløpig er det for tidlig å si om ungdommene eller de tre i bilen tilhører et spesielt miljø. Men de fleste bor i Groruddalen i Oslo.

Siste utgave

På forsiden nå