Norge

To personer pågrepet for drap i Larvik

En 35 år gammel mann ble drept i Larvik natt til mandag. Tirsdag ble to nye personer pågrepet i saken. Til sammen er nå fem personer pågrepet.

En 35 år gammel mann ble funnet skutt og drept i Larvik i Vestfold natt til mandag. Tre personer ble pågrepet natt til mandag. En av dem er en 20 år gammel mann. Politiet tror han kan ha drept 35-åringen for å hevne en annen person. Det skriver avisa Østlands-Posten. Men politiet sier de så langt ikke vet sikkert hvorfor mannen ble drept. Det kan også ha vært en konflikt mellom kriminelle grupper.

De tre som først ble pågrepet, ble avhørt mandag kveld.  Det er en 20 år gammel mann fra Sandefjord, en 20 år gammel mann fra Larvik og en 21 år gammel kvinne fra Larvik. Alle tre sier de ikke er skyldige. Tirsdag ble to andre personer pågrepet i saken.

– Det er en mann i 40-årene og en mann i 20-årene. De er siktiet for drap eller for å ha hjulpet til med drap. Dermed har vi fem siktede i denne saken så langt. Det sier stasjonssjef Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon til nyhetsbyrået NTB.

LES MER HER: Mann skutt og drept i Larvik

Den drepte mannen ble funnet i bare undertøyet utenfor en bensinstasjon. Det var ved Holms motell i Larvik. Mannen skal ha blitt skutt i ryggen. Våpenet var fortsatt ikke funnet mandag kveld.

Både Larvik og Sandefjord kommune bruker Holms motell midlertidig bosted. Det er for kriminelle og andre som har behov for hjelp fra kommunen for få et sted å bo.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå