Norge
Bildet viser en ambulanse og en politibil i nattemørket. En 12 år gammel gutt døde etter at han ble påkjørt av en bil fredag. Bilføreren stakk fra stedet i Klepp i Rogaland. Politiet har fått mange tips om hvem det kan være.

Mange tips etter at 12-åring døde

Politiet har fått mange tips om hvem som kjørte ned en 12 år gammel gutt fredag. Gutten døde av skadene.

En 12 år gammel gutt var ute og gikk på rulleski fredag. Han gikk sammen med sin far langs en vei i Klepp i Rogaland. En bil kjørte ned gutten. Bilføreren stakk av fra stedet og har ikke meldt seg for politiet.

Gutten ble sendt til sykehus med alvorlige skader. Lørdag døde han av skadene. Søndag og natt til mandag fikk politiet tips om flere mulige biler og bilførere.

– Det er kommet flere tips i løpet av natta. Vi har sjekket ut en del. Noe må vi undersøke nærmere nå fra morgenen av. Vi merker et stort engasjement etter hvor mange som ringer inn og tipser. Dette er helt klart en sak som folk er opptatt av, sier Karstein Tendenes til avisa Stavanger Aftenblad. Han er operasjonsleder i Rogaland politidistrikt.

Politiet sier at føreren må ha skjønt at han eller hun hadde kjørt på noen. Ifølge politiet er det snakk om en mørk rød personbil av et japansk merke. Bilen har trolig skader foran.

Søndag ble skikonkurransen Tour de Ski avsluttet. Petter Northug ble nummer fire, mens Therese Johaug tok 2. plassen blant kvinnene. Norge ble kåret til beste nasjon i Tour de Ski. Nå har landslaget i langrenn bestemt seg for å gi premien til 12-åringen familie. Det skriver nettavisa VG Nett.

Landslaget sier at det kan være vanskelig å trene langs veiene. Landslagssjef Vidar Løfshus ønsker seg egne rulleski-løyper.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå