Norge

To personer funnet døde i Oslo

Søndag kveld ble et samboerpar i 40-årene funnet døde på Ulvøya i Oslo. Politiet tror at mannen drepte kvinnen. Deretter drepte han seg selv.

Søndag ble et samboerpar i 40-årene funnet døde på Ulvøya i Oslo. Politiet etterforsker saken.

Avisa Dagbladet skriver at politiets hovedteori er at mannen drepte kvinnen. Deretter drepte han seg selv.

Pårørende av samboerparet kontaktet politiet fordi de ikke hadde hørt fra dem på flere dager. Derfor dro politiet til boligen på Ulvøya i Oslo.

De to døde er begge bedriftseiere. Kvinnen har en millionformue. Avisa VG har snakket med naboer til de to som er døde. De forteller at de snakket med paret onsdag denne uken. Da skal de ha fortalt at de hadde tenkt å være hjemme på Ulvøya hele helgen.

– Politiet reiser til stedet og finner først én person død. Etter videre undersøkelser finner man enda én person død, sa Grete Lien Metlid på en pressekonferanse søndag kveld. Hun er fungerende leder for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Ifølge nyhetsbyrået NTB ble de to funnet i eller ved et hus i villastrøket på Ulvøya i Oslo. Ifølge VG ble en av dem funnet i garasjen, og den andre inne i huset. Politiet ble varslet ved 12.30-tiden søndag. Politiet vet ikke hvor lenge de to personene har vært døde. Men de tror det kan være noen dager.

Politiet vil ikke si noe mer om dødsårsak, eller hvordan det så ut i boligen da de kom til stedet.

– Informasjon på stedet gjør at vi forstår at det kan være en kriminalsak, sier Lien Metlid.

Politiet mener det ikke er noe som tyder på at andre personer har vært involvert.

– Utover det er det ikke så mye detaljer vi ønsker å gå ut med. Hva som er funnet og observasjoner på stedet er en del av etterforskningen videre, sier Lien Metlid.

Hun ønsker heller ikke å si om politiet har funnet noe drapsvåpen.

De pårørende ble alle varslet i løpet av søndag kveld.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med identiteten til de avdøde. Men det er et samboerpar i 40-årene. De er norske statsborgere. De to skal ikke være kjent for politiet fra tidligere.

De to døde vil bli obdusert mandag.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå