Norge

Sjekker politiet etter dobbeltdrap

Politiet i Stavanger rykket ikke ut på en nødmelding mandag. Fire timer etter skjedde det som ble et dobbeltdrap. Nå skal Spesialenheten granske politiet.

Spesialenheten for politisaker vil se nærmere på hvorfor politiet ikke rykket ut til en nødmelding. Mandag klokken 16.30 ringte en 12 år gammel gutt til politiet og varslet om rare lyder og banking mot et vindu. Det var i et boligområde på Tasta i Stavanger i Rogaland. Nær fire timer etter varslingen til 112 ble et ektepar funnet drept. Mannen var allerede død. En kvinne hadde store knivskader. Hun døde senere på sykehuset.

LES MER HER: Tror sønn drepte foreldrene sine

Det er ikke kjent om det er en sammenheng mellom oppringningen og dobbeltdrapet i Stavanger. Nå har Spesialenheten for politisaker kontaktet Stavanger-politiet. De vil ha klarhet i saken.

– De har bedt om lydloggen og loggen knyttet til hendelsen. Spesialenheten understreker at dette er noe de undersøker. Det er ikke åpnet noen etterforskning i saken, sier visepolitimester Gøril Våland i Rogaland politidistrikt til NTB.

Politiet tror at den drepte parets yngste sønn på 22 år tok livet av sine foreldre. Så kjørte han sin vei i morens bil. Kkort tid etter døde han i en dødsulykke på E39.

– Han frontkolliderte med et vogntog. Føreren av traileren mener at han gjorde det med vilje, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø til NTB.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå