Norge
<strong>DØD:</strong>En død person ble funnet ved et av flyhjulene etter landing i Amsterdam i Nederland. Flyet var av typen Embraer 190 og kom fra Sandefjord. Bildet viser et annet fly av denne typen.

Fant død person i fly

En død person er funnet i et fly i Amsterdam i Nederland. Flyet kom fra Sandefjord. Politiet antar at det er en 17 år gammel gutt som har gjemte seg ved et av flyhjulene.

En død person er funnet ved et av hjulene til et fly i Amsterdam i Nederland. Personen skal ha gjemt seg inni hjulbrønnen, som er der hjulene er når de ikke er ute for avgang og landing.

Flyet kom fra Torp flyplass i Sandefjord i Vestfold. Det er den nederlandske avisen De Telegraaf som skriver om funnet av den døde personen. Det melder kanalen TV 2.

– Jeg kan bekrefte at en død person er funnet i et fly fra selskapet KLM. Nederlandske myndigheter etterforsker nå saken, sier Joost Ruempol til Adresseavisen. Ruempol jobber i det nederlandske flyselskapet KLM.

Politiet i Vestfold har skrevet en melding til pressen. Her skriver de at personen som ble funnet død, antas å være en 17 år gammel gutt. Han ble meldt savnet fra Larvik i Vestfold onsdag kveld. Identiteten til den døde personen er ikke klar ennå. Men beskrivelser av den døde personen tyder på at det er 17-åringen. Det skriver nettavisa vg.no.

Foreldrene til gutten ble i ettermiddag varslet om funnet.

Politiet i Sandefjord vil sjekke overvåknings-videoer og sjekke gjerdene inn til flyplassen.

Det har vært flere andre saker i utlandet hvor folk har gjemt seg i hjulbrønner på fly. Noen ganger overlever de som har gjemt seg. Men andre har dødd av for lite oksygen eller de har fryst i hjel.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå