Norge
<strong> Dødsulykke</strong>ved Nortura sin fabrikk. En mann døde.

Døde i arbeidsulykke

En mann døde i arbeidsulykke på Nortura mandag. Han fikk hodet i klem.

Mandag døde en mann i en arbeidsulykke. Han jobbet ved Norturas fabrikk i Malvik i Sør-Trøndelag. Mannen var i 30-årene, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Vi fikk melding via AMK om at det hadde vært en arbeidsulykke. Det var hos slakteselskapet Nortura. En mann hadde fått hodet i klem i utstyr der. En lege bekreftet at mannen var død, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NTB. Han jobber i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Dødsulykken kom som et sjokk på andre som jobber hos Nortura.

– Dette er en dyktig medarbeider som har vært hos oss i mange år. Dette er det verste som kunne skje. Det er en grusom dag for Nortura, for anlegget vårt og for alle de som jobber der. Tankene våre går nå til familien hans, sier informasjonssjef Ellen Flø Skagen.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå