Norge
<strong>JA:</strong>Over en av to nordmenn vil at Norge skal arrangere De olympiske vinterleker i 2022. Her er byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland (til venstre). Han er med varaordfører Libe Rieber-Mohn, byråd Hallstein Bjercke og idrettspresident Børre Rognlien.

Folket sier ja til OL

Èn av to nordmenn vil at Norge skal arrangere De olympiske vinterleker i 2022. Det er hvis det blir billigere å arrangere OL.

Norge tenker på å arrangere De olympiske vinterleker i Oslo i 2022. Men mange nordmenn har vært negative til å ha OL i Norge. Bare tre av ti nordmenn sier ja til OL i Norge. Det er i en ny undersøkelse laget for avisa Dagbladet.

LES MER HER: Støtten til OL har aldri vært lavere

Men mange endrer mening hvis det blir billigere å arrangere OL. Da sier over én av to spurte sier at de vil ha OL i Norge.

Det kan skje ved å bruke anlegg fra OL i Lillehammer i 1994.

LES MER HER: Vil kutte 8 milliarder på OL

Onsdag skal partiet Høyre finne ut hva de mener om å ha OL i Oslo. Det skriver nettavisa vg.no. Fremskrittspartiet har allerede sagt nei til OL i Norge. Hvis Høyre sier ja til OL, er regjeringen uenige om OL i Norge. Arbeiderpartiet vil ikke bestemme seg før regjeringen har sagt hva de mener.

Mer fra Norge

På forsiden nå