Norge

Politikvinne: – Hun virket redd

Sprinter Jaysuma Saidy Ndure er tiltalt for vold mot tidligere samboer. En politikvinne forteller om møtet med samboeren.

Jaysuma Saidy Ndure må for tiden møte i retten. Sprinteren er tiltalt for vold mot sin tidligere samboer.

En politikvinne forklarte seg som vitne i saken onsdag. Hun møtte kvinnen natt til 8. november 2014. Hun fortalte om en redd og panisk kvinne. Hun møtte politiet i bare sokkene i iskulden.

Både Ndure og kvinnen har forklart seg for dommeren. De har forklart seg forskjellig.

Kvinnen ringte nødnummeret. Da reiste politiet til blokka der hun bodde. Ndure ble arrestert og fraktet til politihuset på Lillestrøm.

Kvinnen hadde merker rundt halsen da politiet møtte henne, ifølge vitnet. Hun skalv da hun forklarte hva som hadde skjedd.

– Det virker som om hun er i panikk, hun skjelver og sminken renner. Det virker som om hun har grått. Det er vanskelig å forklare det, men hun virket redd, sa politibetjenten.

Kvinnen ble fraktet i ambulanse til sykehus.

Sprinteren er tiltalt for seks tilfeller av vold og trusler mot kvinnen. Han er også tiltalt for ett brudd på besøksforbudet. Han nekter straffskyld for alt.

– Jeg har ikke rørt henne én gang, sa Ndure i Nedre Romerike tingrett.

– Når hun var aggressiv og når hun ikke fikk til ting, så ble hun dramatisk. Hun begynte å gråte og sånn. Det likte jeg ikke, og da trøstet jeg henne, sa Ndure.

Ndure sa også at samboeren var sur på ham. Han ville ut av forholdet. Da ville hun ødelegge karrieren hans, ifølge sprinteren.

Mer fra Norge

På forsiden nå