Norge
Bildet viser Klar Tales redaktør Gøril Huse og digitalredaktør Reidar Kristiansen.

Velkommen til nye klartale.no

Avisa Klar Tale har fått nye nettsider. Velkommen inn!

Klartale.no har endelig blitt ny. Fra i dag skal det bli enklere å lese nettavisa di uansett hva slags utstyr du bruker til å lese den.

Vi forsøker også å vise fram innholdet vårt på nye måter. På forsiden skal det bli enklere å finne fram til artikler som interesserer nettopp deg. Vi har noen nye seksjoner du kan gå inn på. Under Bilder finner du både Dagens bilde og Bildespesialene våre. Leder og andre meningsartikler finner du nå under Mening.

Vi har også en ny opplesningsfunksjon. Endelig skal du kunne lytte til at artiklene i nettavisa leses opp igjen. Du kan også justere skrifttype og bakgrunn. I Innstillinger kan du også slå på symboler om du ønsker grafiske tegn som forklarer ordene.

Fra nå av kan du også kommentere på artiklene via din egen Facebook-konto.

På den nye nettsiden er det blitt lettere å bestille abonnement på papiravisen Klar Tale. Du finner også enkelt både Ukens oppgave og podcasten vår, som er knyttet til papiravisa Klar Tale. Og nynorskavisa Klart & Kort.

Vi håper du vil like nye klartale.no. Det kommer sikker til å være litt feil i begynnelsen. Kom gjerne med ros eller ris. Og tips oss gjerne i kommentarfeltet eller på Facebook om det er noe vi kan fikse opp i.

God lesing!

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå