Norge
Bildet viser en Ikea-butikk fra utsiden.

Etterforsker mulig Ikea-trussel

En lapp med en trussel ble funnet på Ikea. Politiet etterforsker saken.

Politiet i Rogaland prøver å finne ut hvem som la igjen en lapp på Ikea i Stavanger. Lappen ble funnet tirsdag kveld. Det melder nyhetsbyrået NTB. På lappen stod det at det ville komme et smell. Varehuset stengte tidligere på grunn av lappen. De så på den som en trussel.

Politiet så på lappen som en ufarlig trussel, men etterforsker nå saken. Ikea ville stenge dørene fordi de ikke ville ta noen sjanser. Politiet tror dette kanskje kan være «rampestreker». Likevel ser de alvorlig på saken, før de vet mer.

– Vi skal etterforske saken nøye. Vi ser på dette som en alvorlig handling.

Det sier Per Gunnar Kvame i politiet. Han leder etterforskningen.

Mer fra Norge

På forsiden nå