Norge

– Var ikke i Larvik da Kristin ble drept

En mann er tiltalt for drapet på Kristin Juel Johannesen. Han sier han ikke var i Larvik da hun døde.

Den tiltalte i Kristin-saken forklarer seg i retten onsdag. Mannen sier han ikke var i Larvik da 12 år gamle Kristin Juel Johannessen ble drept i 2009. Dagen før overnattet han i Siljan i Telemark. Dagen da drapet skjedde, dro han til Sandefjord. Det var der han bodde da. Egentlig hadde han tenkt å dra til broren i Larvik, men han ombestemte seg.

– Jeg snudde. Jeg tenkte at han hadde veldig mye besøk hos seg. Jeg tenkte også at han kanskje ikke var hjemme, sa mannen i retten ifølge avisen VG.

Det er DNA-bevis som gjør at mannen er tiltalt for drapet på jenta. Det ble funnet spor av ham under fingerneglene hennes. Politiet har etterforsket den tiltalte mannen også tidligere. I 2001 ble han dømt for drapet. Men senere ble han frikjent i denne samme saken.

Siste utgave

På forsiden nå