Norge

Her er prinsessens nye kjæreste

Märtha Louise er blitt sammen med sjamanen Durek Verrett.

– Jeg føler meg så lykkelig og velsignet over at han er min kjæreste, skriver Märtha Louise på bildetjenesten Instagram.

Prinsessen forteller at hun er kjæreste med Durek Verrett fra USA. Han er 44 år gammel. Verrett kaller seg bare Shaman Durek. En sjaman er en trollmann, ifølge ordboka. I et moderne samfunn betyr det noe litt annet. Det er en som jobber med å bedre kropp og sjel. Durek jobber blant annet for skuespiller Gwyneth Paltrow, skriver nettstedet L'Officiel.

– Sjaman Durek har endret livet mitt. Han har endret manges liv, skriver prinsessen på Instagram.

Prinsesse Märtha Louise tror selv på det overnaturlige. Hun har jobbet med Durek. De to ble intervjuet på programmet «Skavlan» på kanalen NRK. De neste ukene skal de ha samtaler i tre kirker i Norge. Det er i Stavanger 20. mai, Tromsø 21. mai og Oslo 22. mai. Samtalene skal handle om livet og det å få kontakt med sitt indre. Det skriver avisa Aftenposten.

47 år gamle Märtha Louise ble skilt fra Ari Behn i 2016. De har tre døtre sammen.

Mer fra Norge

På forsiden nå