Norge
Bildet viser prinsesse Märtha Louise. Hun vil ikke lenger bruke tittelen prinsesse når hun jobber for seg selv.

Skal bare bruke prinsesse-tittelen på jobb for Kongehuset

Prinsesse Märtha Louise slutter å bruke tittelen når hun jobber for seg selv.

Prinsesse Märtha Louise skal ikke lenger bruke tittelen som prinsesse i kommersielle sammenhenger. Det skriver hun i et innlegg på bildedelings-tjenesten Instagram. Det betyr at hun ikke kommer til å bruke tittelen når hun jobber for seg selv.

I vår har hun vært på turné med kjæresten Durek Verrett. De to har holdt foredrag sammen som de tjente penger på. Da brukte hun tittelen som prinsesse. Det førte til mye diskusjon. Flere mente hun burde si fra seg tittelen. Slottet sa at de ville snakke med henne om hvordan hun brukte prinsesse-tittelen.

– Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst. Det er best at vi gjør noen endringer. Det har vi funnet ut i samarbeid med min familie, skriver Märtha Louise på Instagram.

– Jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset. Det er når jeg gjør mine offisielle oppdrag i inn- og utland og i private sammenhenger. Det har vi kommet fram til i fellesskap, fortsetter hun.

Mer fra Norge

På forsiden nå