Norge

Fem nye døde var smittet av korona

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. I tillegg er det meldt om tre døde på Østlandet det siste døgnet. Alle fem var smittet av viruset korona.

En pasient døde søndag på Bærum sykehus etter korona-smitte. I tillegg er det meldt om to andre dødsfall på Østlandet det siste døgnet. Det skriver avisa VG.

To eldre personer i Kristiansand døde søndag med korona-smitte. De to bodde på Stener Heyerdahl omsorgs-senter. Dermed er til sammen fem personen bekreftet døde med viruset det siste døgnet.

Sykehjemmene stengte for besøk 13. mars. En tredje beboer på sykehjemmet er smittet. Det er også en ansatt. Det sier Jan Oddvar Skisland til avisen Fædrelands-vennen. Han er ordfører i Kristiansand. Han sier de syke ble behandlet på sykehjemmet.

– Begge døde søndag. De fikk behandling og pleie på Stener Heyerdahl. De døde der, sier Skisland. Han sier han føler med familien og de pårørende.

Lørdag døde den første med korona-smitte i Agder. Den første døde på Ternevig omsorgs-senter. Nå er det tre døde som har vært smittet i Agder fylke.

Les også: Her er nesten alle intensiv-plassene fylt

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå