Norge

Bilde 1 av 2

Anne-Elisabeth Hagens ektemann pågrepet

Politiet har pågrepet ektemannen til Anne-Elisabeth Hagen. Det skriver avisa VG.

Tom Hagen er pågrepet i en politi-aksjon. Det skjedde i Lørenskog i Viken tirsdag morgen. Det skriver avisa VG.

Tom Hagen er ektemannen til Anne-Elisabeth Hagen. Hun har vært savnet i ett og et halvt år.

Politiet stoppet Tom Hagen omtrent klokka 8.30 tirsdag morgen. Da var han på vei fra parets bolig i Sloraveien til jobben på Futurum, skriver VG.

Politiet sperret Nordahl Griegsgate i Lørenskog med flere biler. De stanset trafikken i begge retninger med blålys. Så kjørte de raskt kjørte av gårde. Etterpå sto Hagens bil tom igjen i veikanten.

Øst politidistrikt skal snakke til pressen om saken klokka 10.30.

Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31. oktober 2018. Siste tegn på at hun var i live, var en telefonsamtale med en i familien. Det skjedde om morgenen samme dag. Da skal ektemannen ha vært på jobb i Futurum næringspark i Lørenskog.

Politiet trodde først det var snakk om en bortføring. De trodde noen hadde kidnappet Hagen for å få penger. Men i fjor sommer begynte de å etterforske saken som et drap. De mente det var mest sannsynlig at Anne-Elisabeth Hagen var drept. Og at en eller flere gjernings-personer hadde forsøkt å få det til å se ut som en bortføring.

Det var lagt igjen et trusselbrev i huset til ekteparet. Det var lagt igjen for å lure politiet, mente de.

Det kan være snakk om et drap som har vært planlagt i minst fem måneder. Det er en av politiets teorier, ifølge avisa.

Tom Hagen har sendt flere eposter til politiet underveis i etterforskningen. Her skriver han at han er opptatt av å finne løsninger og hjelpe politiet. Han skal ha skrevet at løsningen på saken kan finnes i nærheten av der han bor.

Politiet har sperret av eiendommen i Sloraveien. De har hentet Hagens bil. Politiet holder også vakt ved boligen. Det sier de til avisa Romerikes Blad.

Politiet er også på plass ved Futurumbygget, hvor Hagen jobber.

Mer fra Norge

På forsiden nå