Norge
Bildet viser politifolk med maskinpistoler. De holder vakt. I bakgrunnen er krim-teknikere i aksjon. En har på hvit kjeledress for å unngå at han ødelegger spor på åstedet.

Mann blir siktet for drap og drapsforsøk

Politiet sikter en mann på 31 år for drap og forsøk på drap. Det skjer etter at han angrep tre personer med kniv i Sarpsborg natt til onsdag.

En 31 år gammel mann er siktet etter at han knivstakk tre kvinner i Sarpsborg. Mannen skal ha en relasjon til to av de tre ofrene, men ikke til hun som er drept. Ett av ofrene kjente igjen mannen. Hun fikk sagt fra til politiet. Han ble pågrepet hjemme hos seg selv, skriver avisa Sarpsborg Arbeiderblad.

De skriver at det skal være avhør av mannen i dag. Politiet startet med etterforskning i saken allerede i natt. Nå vil de snakke med folk som kan vite noe mer om saken, eller som var vitner til det som skjedde. Politiet mener at det bare var en gjerningsmann.

Les også: Tre kvinner ble knivstukket i Sarpsborg

– Hendelsen i natt fikk et tragisk utfall. En kvinne i 50-årene mistet livet og en annen ble hardt skadd. En tredje ble også skadd, men med mindre alvorlige skader. Gjerningsmannen er tiltalt for vold tidligere, sier Agnes Beate Hemiø. Hun er politiinspektør i Øst politidistrikt.

Politiet sier mannen er norsk statsborger. Men han skal ikke være etnisk norsk. De sier at gjerningsmannen ble lagt inn på sykehus.

– Han ble lagt inn på sykshus. Det skjer etter at han var inne hos en lege for å bli undersøkt. Den kontakten han hadde med politiet og undersøkelser gjorde at vi mente det var rett, sier politiet. De prøver å finne ut om det som har skjedd kan ha en sammenheng med den psykiske helsen til mannen.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå