Norge
Bildet er av advokat Gunhild Lærum. Hun har på advokat-kappe i en domstol.

Moren er avhørt om drap på sine egne barn

Det var et kort avhør, sier morens forsvars-advokat. Politiet sier moren fortsatt er siktet for drap.

Politiet har avhørt moren som er siktet for å ha drept sine to barn. Hun er fortsatt siktet for drap, også etter avhøret.

Gunhild Lærum er kvinnens forsvarer. Hun sier det var et kort avhør søndag. Kvinnen har ikke stilling til at hun er siktet for drap, sier Lærum til nyhetsbyrået NTB.

– Jeg har egentlig ingen annen kommentar til det. Det var et ganske kort avhør, og det var vanskelig å få det til. Årsaken er hennes situasjon, sier Lærum. Hun sier kvinnen kvinnen ikke klarer å forholde seg til siktelsen så langt.

Les også: Moren er siktet for drap på sine to barn

Kvinnen er lagt inn på sykehus. Hun skal bli undersøkt av en spesialist på psykologi. Han skal finne ut om kvinnen må undersøkes enda mer. Dette blir gjort for å finne ut om hun var psykisk frisk nok til å forstå hva hun gjorde, hvis hun drepte barna.

Politiet sier de ikke vil dele detaljene fra avhøret. Kvinnen er anklaget for å ha drept sine to barn under 10 år 19. juli. Hun har vært ute av stand til å bli avhørt siden.

Les også: En skadet mor og to døde barn funnet på Lørenskog

– Hun har fortsatt status som siktet i saken. Det er uendret etter etter avhøret. Vi vil ikke si mer enn det. Det er av hensyn til at vi skal etterforske mer i saken, sier Sonika Sharma-Sundheim. Hun er politiadvokat i Øst politidistrikt.

Hun sier det ikke er noen mistanke om flere gjernings-personer.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå