Norge
Bildet er et illustrasjonsbilde av et redningshelikopter som flyr over vann.

Kontroll på alle elevene som falt i sjøen

Mange elever falt i sjøen utenfor Fredrikstad. Det skjer etter at flere kanoer skal ha veltet, sier politiet.

Mange personer falt i sjøen ved Lyngholmen. Det er utenfor Fredrikstad i Viken. Det har skjedd etter at flere kanoer kantret, ifølge avisa Fredrikstad Blad. De skriver at det var 24 elever som var på kanotur.

Flere Nødetater var der for å bidra. Det ble også hentet inn et redningshelikopter som skulle hjelpe til.

Det er usikkert hvor mange som var i sjøen. Men det kunne være så mange som 16 personer, sa (HRS) først til avisa VG. Senere sier de at det meldt om ti personer på land og ingen i vannet. Nå er alle på land.

– Elever har blitt hentet opp av båter i området. Noen har kommet seg på land, sier redningsleder Erik Willadsen i Hovedredningssentralen HRS til Fredrikstad Blad. Noen av elevene skal være kalde, men ingen skal ha fått skader.

Mer fra Norge

På forsiden nå