Norge

To menn er siktet for forsøk på drap

En mann i 20-årene ble skutt inne på en taco-restaurant i Stavanger. Det skjedde natt til fredag. Mannen får hjelp på sykehus. To menn er siktet i saken.

– En mann som befant seg på stedet, er siktet for forsøk på drap. Han er avhørt, sier Christine Kleppa til nyhetsbyrået NTB. Hun er politi-advokat. Mannen sier han er uten skyld. Politiet har også siktet en person til i saken. Den er ikke arrestert.

De to siktede er i 30-årene. Politiet vet godt hvem de to er. Politiet fikk melding om hendelsen like før midnatt. De rykket ut til stedet. De fant en mann som var skadet der. Politiet tror bare det var den skadde og de to siktede i lokalet.

– Mannen i 20-årene var hardt skadd. Han hadde det som så ut som et skuddsår. Men jeg kan ikke si noe mer om hvordan det går med ham. Bare at han får hjelp på sykehus og at skadene er alvorlige, sier hun. Politiet har varslet at de skal si mer om saken fredag klokka 12.30.

Det pågår en aksjon fra politiet i Rogaland klokka 11.25. Politiet har med seg våpen. De vil ikke si om det er sammenheng mellom forsøket på drap og aksjonen.

– Jeg kan bekrefte at det er en væpnet aksjon i Rogaland. Det er flere patruljer som deltar. Men jeg kan ikke si noe mer om det, sier Olaug Bjørnsen til avisa Stavanger Aftenblad. Det var like før klokka 11. Bjørnsen er operasjons-leder i Sørvest politi-distrikt.

Siste utgave

På forsiden nå